Trivas på jobbet

Ja det är verkligen viktigt att man trivs på sitt arbete. Om man gör det så mår man ju mycket bättre och man tycker att det är kul att gå dit på morgonen. Så det är ju så mycket bättre än om man inte tycker om det och helst av allt inte vill gå dit. Sen är det ju så att man gör ett mycket bättre arbete om man tycker att det är kul och att man trivs på sitt jobb. Ja det är bra både för en själv men också för sin arbetsledare som gärna ser att man gör ett bra jobb.

Vad kan man göra?

Ja det är ju inte alltid så lätt att trivas bara man säker det , nej det krävs ju en hel del för att man ska trivas och små bra. Men det finns ändå vissa saker som man kan göra för att man ska trivas bättre och en sådan sak är att jobba på sin inställning. Att man är positiv är något som verkligen hjälper en att må bättre och att trivas bättre.
En annan sak är att jobba på sin tacksamhet att man är tacksam gör att man uppskattar saker bättre och man ser det positiva istället för att fokusera på det negativa.
Ja sådan relativa små saker kan hjälpa en att trivas på sitt jobb ännu mer.
Det finns många företag som är duktiga och som göra så att sin personal trivs som smarter marketing till exempel och det är ju jätte bra att det finns sådana företag som vill att personalen ska trivas och må bra. Ja det är något som man verkligen tjänar på. Då kommer man ha en glad personal som villigt ställer upp och gör ett bra jobb, vad kan vara bättre än det? ja det är så bra om man jobbar på det viset.

By lollipopsoul, Aug. 15, 2016, 11:25 a.m.